Galatasaray yönetiminden derbi hamlesi! Şölen hazırlığı

Şampiyonluk için geri sayıma devam eden Galatasaray’da taraftarlar, kareografi hazırlığına tüm hızıyla devam ediyor. Gelen haberlere göre tarihe geçecek bir şölen hazırlamayı planlayan Sarı-Kırmızılılar, bunun için gece-gündüz demeden çalışıyor.

Ayrıca şampiyonluk kutlamaları için her türlü hazırlık yapılırken, tatsız durumların da önüne geçilmeye çalışılıyor. Dün gündüz saatlerinde derbinin biletleri satışa çıkarıldı. Bin 300 TL ve 30 bin TL arasında değişkenlik gösteren biletler kısa sürede tükendi. Ayrıca karaborsanın önüne geçilmesi için de Galatasaray yönetimi jet hızıyla adım attı.

ALACAKLARI KALMADI

Buna göre maça gidecek bileti olan taraftarların, biletlerini devretmesi yasaklandı. Öte yandan futbolculara da doping verildi. Gelen haberlere göre biriken prim ödemeleri gerçekleştirildi. Yani hiçbir Galatasaraylı futbolcunun, geçmişe yönelik prim alacağı kalmadı.

FLORYA’DA REHAVET YOK

Aslan’ın hocası Okan Buruk, oyuncularından derbi mücadelesini normal bir maç gibi görmelerini istedi. Başarılı hoca, bu anlamda oyuncularının rehavete kapılmasını ve baskı altına girmesini istemiyor. Buruk, takımının geçen yıl Fenerbahçe karşısında aldığı çarpıcı galibiyeti hatırlatarak, yine benzer bir futbolla şampiyonluğunu ilan etmek istiyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir