Galatasaray’ın stadyum sponsorluğu için anlaşma sağladığı Rams Global, stat isminde yerini aldı

Semih Demirhan

Geçtiğimiz Süper Lig sezonunun şampiyonu Galatasaray, hem yaptığı transferler hem de sponsorluk anlaşmalarıyla yeni lige tam gaz hazırlanıyor. Kadrosuna yeni yıldızlar katmak için büyük çaba harcayan sarı-kırmızılılar, sponsorluklar konusunda da başarılı adımlar attı.

Galatasaray, geçtiğimiz günlerde stat isim hakkı için Kazakistan’ın dünyaca ünlü inşaat firması RAMS Global ile sponsorluk sözleşmesi imzaladı. Bu anlaşma ile birlikte sarı-kırmızılılar 5 sezonluk stadyum isim ve sponsorluk için yıllık KDV hariç 213 milyon 600 bin lira gelir elde edecek.

Sponsorluk kapsamında Ali Sami Yen Spor Kompleksi’ndeki stadın adı RAMS Park oldu. Geçtiğimiz gün RAMS Park’ta düzenlenen imza törenine Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur ve RAMS Türkiye CEO’su Devran Bülbül katılmıştı.

Söz konusu imzaların resmiyette de atılmasıyla birlikte artık somut adımlara geçildi. 2 sezondur “Nef” ismini taşıyan stadyum, artık dışarıdan bakıldığında “Rams Park” ismini taşıyor.

Galatasaray’ın yeni sponsorluğundaki “Rams Park”ı Patronlar Dünyası böyle görüntüledi:

BAŞAKŞEHİR DE RAMS GLOBAL İLE ANLAŞMAYA VARDI

Trendyol Süper Lig takımlarından İstanbul Başakşehir de, geçtiğimiz günlerde yeni sezon öncesinde isim sponsorluğu için Rams Global ile anlaşmaya varıldığını açıklamıştı.

Turuncu-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, 2023-2024 sezonundan itibaren 3 yıl boyunca Trendyol Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası’nda RAMS Başakşehir adıyla mücadele edileceği belirtilerek, “Kulübümüz, uluslararası bir marka olan; gayrimenkul, sağlık, turizm, medya, madencilik gibi farklı sektörlerin dev markası RAMS Global ile kulüp isim sponsorluğu anlaşması imzaladı. Kulübümüz ilerleyen günlerde RAMS Global ile lansman düzenleyecek. Anlaşmanın Başakşehir’imize ve RAMS Global’e hayırlı olmasını temenni ediyoruz.” ifadelerine yer verildi.

RAMS GLOBAL VE SAHİBİ RAMAZAN BÜLBÜL

Galatasaray’ın Rams Global ile sponsorluk anlaşması yapmasıyla birlikte söz konusu şirket ve CEO’su Ramazan Bülbül merak konusu oldu.

Rams Global, Kazakistan başta olmak üzere pek çok ülkede gayrimenkul konusunda büyük yatırımlara imza atan bir şirket olarak göze çarpıyor. Cizreli iş insanı Ramazan Bülbül tarafından kurulan Rams Global, Kazakistan’ta başlayan globalleşme macerasını dünyanın çeşitli bölgelerinde yaptığı yatırımlarla taçlandırdı. Globale taşınan Rams Global; Ramazan Bülbül ve üç oğlu Doğan, Devran ve Faruk Bülbül ile yönetiliyor. Türkiye, Kazakistan, Almanya, Tayland, Rusya, Birleşik Arap Emirlikleri gibi Dünya’nın 6 farklı ülkesinde birçok farklı sektöre başarılı yatırımlar gerçekleştiren Rams Global çatısı altında faaliyet göstermekte olan Rams Türkiye’nin medya alanındaki ilk büyük yatırımı GAİN Medya’yı satın alarak gerçekleşti.

RAMAZAN BÜLBÜL KİMDİR?

Ramazan Bülbül, 1976 yılında Cizre’de dünyaya geldi. Çocukluk döneminde memleketinde ticaret hayatına başlayan Ramazan Bülbül 1988 yılında Gaziantep’e taşındı. Ramazan Bülbül, bugün dev bir şirkete dönüşen RAMS Global’in temellerini 1995 yılında Kazakistan’da attı.

Gayrimenkul, turizm, sağlık, medya gibi dev sektörlerde başarıları ile bilinen RAMS Global’in sahibi Ramazan Bülbül, dev şirketi üç oğlu ile yönetiyor.

Türkiye, Kazakistan, Almanya, Tayland, Rusya, Birleşik Arap Emirlikleri gibi Dünya’nın 6 farklı ülkesinde birçok farklı sektöre başarılı yatırımlar gerçekleştiren RAMS Global çatısı altında faaliyet göstermekte olan RAMS Türkiye’nin medya alanındaki ilk büyük yatırımı GAİN Medya’yı satın alarak gerçekleşti.

1990 yılından itibaren Kazakistan’da yaşayan iş insanı Ramazan Bülbül, üç oğluyla beraber 55 ülkede RAMS Global’i yönetiyor.

patronlardunyasi.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir