İki Ünlü İş İnsanının Kavgasında Şoke Eden Gelişme

72 yaşındaki Kaya Sabancı ile Mandarin Otel’in sahibi Vedat Aşçı arasındaki olayda yeni bir gelişme daha yaşandı. Olaya ilişkin Vedat Aşçı ve Kaya Sabancı hakkında iddianame hazırlandı. İddianamede, Kaya Sabancı’nın Aşçı’ya yönelik basit yaralama ve hakaret eylemleriyle ilgili kamu davası açılması için yeterli şüphenin bulunduğu belirtildi.

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Gölköy’de bulunan Mandarin Otel ve tatil sitesinin içinde evi bulunan 72 yaşındaki Kaya Sabancı ile Mandarin Otel’in sahibi Vedat Aşçı arasında yaşanan olayın yankıları sürüyor.

Olayla ilgili kavgaya karışan tarafların ve tanıkların ifadelerinin alınmasının ardından Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Vedat Aşçı hakkında “kasten yaralama” suçundan dava açıldı.

Asliye Ceza Mahkemesine gönderilen iddianamede, Kaya Sabancı’nın Vedat Aşçı’ya hakaretleri nedeniyle verilecek cezada Türk Ceza Kanunu’na göre haksız tahrik indirim hükümlerinin uygulanması istendi.

KAYA SABANCI’YA DA BASİT YARALAMA VE HAKARET SUÇUNDAN İDDİANAME

Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı Genel Soruşturma Bürosu tarafından Kaya Sabancı’nın şüpheli olarak yer aldığı iddianame hazırlandı.

İddianamede, Kaya Sabancı’nın Aşçı’ya yönelik basit yaralama ve hakaret eylemleriyle ilgili kamu davası açılması için yeterli şüphenin bulunduğu belirtildi.

Kaya Sabancı’nın karıştığı suçların uzlaşma kapsamındaki suçlardan oluştuğu belirtilerek “dava açılmadan önce şüpheli ile mağdurun uzlaşmak isteyip istemediklerinin teklif edilmesi ve uzlaştırma işlemlerinin takibi için dosyanın Cumhuriyet Başsavcılığı Uzlaştırma Bürosuna gönderilmesine karar verilmiştir” denildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir